Screenshot

Vino la consultatie!

În cadrul cabinetului nostru beneficiati de:

un ambient plăcut de așteptare;

solutii de tratament calitative;

accent deosebit pe siguranta si confortul dumneavoastra in timpul tratamentelor stomatologice;

prețuri excelente.

TratamentE

Preturile noastre sunt accesibile,iar acestea sunt stabilite individual in functie de schema de tratament a pacientilor, avand in vedere ca procedurile pot varia de la caz la caz.

Stomatologie generala

Tratamentul complet al cariilor simple si complicate la adulti dar si la copii. De asemenea, patologia dentara mai complexa ce implica extractii, incluziuni dentare este de asemenea realizata in cadrul Mi-Ro Dent. Procedurile sunt realizate de catre medicii nostri stomatologi cu aparatura si materiale de cea mai buna calitate. 

Estetica Dentara

Albul sclipitor al dintilor este cu adevarat un target pe care ne dorim cu totii sa il atingem. In cabinetul nostru puteti obtine zambetul pe care vi-l doriti prin diversele tratamente de albire.Acestea sunt realizate numai sub stricta indrumare a medicului, astfel incat smaltul danturii sa ramana perfect sanatos! 

Implantologie

Procedura de inserare a implantelor dentare poate fi aparent complicata, insa atunci cand aportul de experienta al medicilor stomatologi se imbina ideal cu aparatura si materialele de calitate utilizate, tratamentul va fi cu siguranta unul de exceptie. In cabinetul nostru puteti beneficia de servicii de implantologie dentara.